al contingut a la navegació Informació de contacte

55 persones es formen per desmuntar falsos rumors i prejudicis sobre la diversitat

DIJOUS 24 GENER 2019

El dia 22 de gener va començar el curs organitzat per l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través de l'Oficina d'Inclusió i Diversitat “Desmuntant falsos rumors i prejudicis sobre la diversitat”, amb 55 persones inscrites.

Aquesta formació s’adreça a professionals dels àmbits de serveis socials, immigració, joventut, gènere i ciutadania, educació, salut i també a les entitats, col·lectius i persones interessades, que vulguin adquirir eines i recursos per contribuir a desfer rumors falsos, estereotips o prejudicis sobre la diversitat. cultural, de creences, d’orientació sexual i d’identitat de gènere.

El curs s’estructura en 4 sessions, les 2 primeres (22 i 29 de gener) a càrrec de La Xixa Teatre, que tracta les eines vivencials per a la reflexió intercultural. Les altres 2 sessions (20 i 27 de març) seran a càrrec de Pere Cortada, llicenciat en dret i tècnic de l’Àrea de Programes i Territoris de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania a Girona, que impartirà el taller: “Dels rumors a la xenofòbia: treballar la diversitat des de la interculturalitat”.