al contingut a la navegació Informació de contacte

5a Trobada del voluntariat del projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera

DIJOUS 29 FEBRER 2024

El 29 de febrer Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat una trobada amb totes les persones i entitats que de manera voluntària han participat durant l’any 2023 activament en el projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera.

A la trobada hi han assistit gairebé 100 persones d’Artesa de Segre, Balaguer i Ponts, que a títol personal o en nom d’entitats han col·laborat en els recaptes d’aliments i en la logística del Banc d’Aliments de la Noguera.

La trobada s’ha fet a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, i ha estat inaugurada pel president de l’ens, Miquel Plensa, i la consellera comarcal de l’Àrea de Drets Socials, Igualtat i Joventut, Maricel Segú, tots dos amb paraules d’agraïment per la col·laboració desinteressada de les entitats i del voluntariat en aquest projecte social tan important per a moltes famílies de la Noguera. També hi han intervingut el president de Càritas Parroquial, Miquel Trilla, i el vicepresident de Creu Roja La Noguera, Jordi Ribalta, entitats capçalera d’Àgape juntament amb el Consell Comarcal. També ha participat en la trobada la paera en cap de Balaguer, Sra. Lorena González.

 

Tot seguit el director de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Sr. Josep Lluís Bonet, i la treballadora social Sra. Àurea Camacho han presentat un balanç del projecte Àgape durant el 2023 i les perspectives per al 2024.

Entre les gairebé 100 persones hi havia voluntariat d’Artesa de Segre, Balaguer i Ponts, d’entitats com Càritas i la Creu Roja, membres de l’Estel, professorat i alumnat de centres educatius de la Noguera, representants i membres de diverses entitats, com el Servei de Rehabilitació Comunitària, el Club de Futbol Sala Comtat d’Urgell, nois del Centre Antares i dels PILS, associacions com Chabab al Amal, l’Associació Africana de la Noguera, Reintegra, la Comunitat Islàmica, l’església Paraula de Fe, i persones usuàries de diversos serveis com el CEI, el Servei al Poble Gitano, el Punt de Voluntariat i el programa MAIS.