al contingut a la navegació Informació de contacte

Activitats d’estiu del PLIS i del PDC dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera

Sessió de swing a Camarasa
Sessió de swing a Camarasa

DIVENDRES 31 AGOST 2018

Aquest estiu durant el mes d'agost l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d'Inclusió Social (PLIS) i del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC), ha participat en tres activitats en diferents municipis de la comarca de la Noguera.

La primera es va fer a la Fira de Nit de Camarasa el dissabte 14 d'agost on a través del PDC es va col·laborar amb l'Ajuntament del municipi en una Swing Jam a càrrec de l'Associació Swing Noguera, en la qual van participar moltes persones que van poder aprendre a ballar swing.

La segona activitat, inclosa dins del PLIS, va ser al 9è Festival del Conte de Tiurana, organitzat per l'ajuntament del municipi, amb l'activitat Contes del Món, una sessió de contacontes que durant el mes d’abril el Servei d'Atenció a l'Immigrant dels Serveis Socials porta a totes les escoles de la comarca.

Pel que fa a la tercera,  el dia 22 d'agost va començar l'activitat BUSCA, una iniciativa de la Taula d'Entitats de les Avellanes en la qual participen el PDC, l'Ajuntament del municipi i les entitats dels quatre pobles, Tartareu, Santa Linya, Vilanova de la Sal i les Avellanes.

El Busca consisteix en dos sortides amb autocar per atansar la gent d’un poble a l’altre, la primera de les quals va atansar la gent a la setmana cultural de Tartareu a un concert de música folk a càrrec de "Ribatònics". La segona sortida del bus serà el 8 de setembre a la Cova Gran de Santa Linya on s'oferirà un concert de la Coral "Turons". Els horaris de sortida del bus, que està obert a tothom que el vulgui utilitzar seran: a les 19.15h de Vilanova de la Sal, a les 19.35h de Tartareu, a les 19.50h de Les Avellanes i a les 20.10h de Santa Linya. La tornada cap als pobles serà a les 22.30h.