al contingut a la navegació Informació de contacte

Comença el curs 2018-2019 de les Aules d'Extensió Universitària de la Noguera a Balaguer

DILLUNS 08 OCTUBRE 2018

El dia 3 d’octubre de 2018, a les 17.30 h, es va inaugurar el curs 2018-2019 de les Aules d'Extensió Universitària de la Noguera a Balaguer, a la sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera.

La primera sessió ha estat a càrrec de Josep Vallverdú, amb la xerrada “El temps i nosaltres”. El programa d’aquest any incorpora matèries com història, història de l'art, llengua catalana, literatura catalana, mitologia clàssica, música, cinema, antropologia, cultures antigues, natura, salut, entre altres.

Les classes s'impartiran, com és habitual, cada dimecres a les 17.30 h a la sala d'actes del Consell Comarcal de la Noguera, i finalitzaran el dia 12 de juny de 2019. La formació es complementa amb sortides culturals programades per als dies 20 de març i 5 de juny de 2019.

Enguany s'arriba a la setzena edició d'aquest curs d'extensió universitària, que des dels inicis ha mantingut l'objectiu d'oferir a tothom qui hi vulgui participar la possibilitat de rebre una formació permanent, continuada i de qualitat que permeti adquirir nous coneixements, ampliar el nivell cultural i participar activament en la vida ciutadana de la nostra comarca.

L'import de la inscripció és de 30 euros, i per fer-la efectiva cal lliurar al Consell Comarcal de la Noguera el rebut de l'ingrés al compte indicat al díptic. El pagament dóna dret a l'assistència, els materials, el certificat de participació.

Més informació a: Consell Comarcal de la Noguera (tel. 973 448 933).