al contingut a la navegació Informació de contacte

Comencen els assessoraments personalitzats a microempreses en el marc del projecte Lleida Creix

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord dona per iniciats els assessoraments personalitzats per a microempreses del territori

DIMECRES 06 SETEMBRE 2023

Juntament amb el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la resta de Grups d’Acció Locals de de la província de Lleida, el GAL Noguera Segrià Nord està treballant en el projecte Lleida Creix, en el marc de la Xarxa Lleida Territori Intel·ligent (XLTI).

En els darrers mesos, diferents empreses s’han inscrit en els assessoraments especialitzats i personalitzats proposats pel GAL Noguera Segrià Nord, que ja han començat. Amb aquest projecte, a banda d’oferir assessoraments a petites empreses del territori, es pretén ampliar la xarxa de contactes de les microempreses i trobar solucions conjuntes de proximitat a problemes individuals.

Lleida Creix es va posar en marxa a partir del networking realitzat el dia 5 de juliol, on es va comptar amb el taller “Eines per a la millora de les relacions i contactes empresarials” a càrrec d’Oscar Becerril, es va fer la presentació dels assessoraments del projecte Lleida Creix i es va finalitzar amb un networking empresarial entre els diferents participants.

Actualment, s’han iniciat les sessions d’assessorament amb els professionals de cada temàtica.

Està previst que aquest projecte finalitzi el dia 22 de setembre, amb la realització d’un networking empresarial. En aquest networking es treballarà, en primer lloc, com afrontar una inversió i s’explicarà el funcionament dels ajuts LEADER. En segon lloc, els empresaris podran intercanviar necessitats i contactes, facilitant la comunicació i creació de xarxa.

 

Per a més informació podeu contactar amb Consorci GAL Noguera Segrià Nord a través de correu electrònic leader@noguerasegrianord.cat o trucant al tel. 973 448 933.