al contingut a la navegació Informació de contacte

Commemoració de la Diada a Balaguer

Presentació de la commemoració de la Diada a la Noguera
Presentació de la commemoració de la Diada a la Noguera

DIVENDRES 02 SETEMBRE 2022

El dia 10 de setembre, a les 21.30 h, tindrà lloc l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Cataluna que organitzen la Paeria de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera, a l'església de Santa Maria de Balaguer.

En la presentació, el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, que ha explicat que l'acte enguany està vinculat a la celebració del centenari de Joan Fuster, Gabriel Ferrater i Guillem Viladot.

La vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Anna Maria Calvís, ha remarcat que es tracta d'una commemoració oberta a tota la ciutadania i representants de la comarca.

El coordinador de l'acte, Albert Bonet, ha detallat que hi participaran l'Orfeó Balaguerí, la Companyia de Comèdies Crisi Perpètua, la Xemeneia-Espai de Dansa i Moviment, i l'Escola Municipal de Música de Balaguer. 

A més dels parlaments del paer en cap de Balaguer i del president del Consell Comarcal de la Noguera, també hi intervindrà Pau Minguet, director de Lo Pardal - Fundació Privada Guillem Viladot.