al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Noguera contracta 6 persones dins el programa Treball i Formació del SOC

Treballadors i treballadores del TIF 2022
Treballadors i treballadores del TIF 2022

DILLUNS 01 AGOST 2022

El Consell Comarcal de la Noguera s’ha acollit a la darrera convocatòria de la subvenció Treball i Formació convocada pel Servei d’Ocupació de Catalunya. En aquesta edició la subvenció està orientada a contractar 6 persones que compleixen els requisits d’estar inscrites a l’OTG i que siguin perceptores de renda garantida, aturades de llarga durada, o majors de 52 anys.

El programa finança el contracte durant 12 mesos, que va començar el dia 1 de juny de 2022, i inclou una acció formativa per millorar les opcions de les persones contractades per trobar feina en el futur.

Les tasques a desenvolupar són de neteja, manteniment i conservació d’espais públics i en aquesta edició es realitzaran als ajuntaments d’Algerri, Ivars de Noguera, Menàrguens, Térmens, Vallfogona de Balaguer, Os de Balaguer, Gerb, Bellcaire d’Urgell, Montgai, Torrelameu i Albesa. Els ajuntaments aporten els materials i es fan càrrec de totes aquelles despeses que no són subvencionades pel SOC.

Els objectius del projecte són, d’una banda, aportar experiència laboral, formació i incrementar el temps cotitzat de les persones contractades; i per l’altra, beneficiar els municipis on treballen millorant el manteniment dels espais públics.

 

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.