al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Noguera contracta una persona dins el programa Treball i Formació del SOC

Dins la línia DONA, durant 12 mesos

DIMECRES 24 FEBRER 2021

El Consell Comarcal de la Noguera s’ha acollit a la darrera convocatòria de la subvenció Treball i Formació convocada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançada pel Fons Social Europeu. En aquesta edició la subvenció està orientada a contractar dones en situació d’atur, prioritzant aquelles persones majors de 52 anys que no tinguin la cotització suficient per accedir a una pensió per jubilació en el seu moment.

El programa finança un contracte de treball de 12 mesos, que va començar dilluns 22 de febrer, i inclou una acció formativa per millorar les opcions de la persona contractada per trobar feina en el futur.

Les tasques a desenvolupar són de neteja, manteniment i conservació d’espais urbans i en aquesta edició es realitzaran a l’Ajuntament de Menàrguens, que aportarà els materials i es farà càrrec de totes aquelles despeses que no siguin subvencionades pel SOC.

L’objectiu del projecte és, d’una banda, aportar experiència laboral, formació i incrementar el temps cotitzat de la persona contractada; i per l’altra, beneficiar el municipi que l’acull millorant el manteniment dels espais públics.

El programa executa una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Fons Social Europeu