al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord dinamitza una jornada al CEI Balaguer de “Lideratge en femení”, el proper 6 de juny

DIMARTS 04 JUNY 2024

El proper dia 6 de juny, a les 9.30 h, a l’espai de Coworking CEI Balaguer, es portarà a terme la jornada tècnica “Lideratge en femení”.

La sessió començarà amb la benvinguda institucional per part de Lorena González, paera en cap de Balaguer; Rosa Armengol, cap de l’Oficina Comarcal del DACC de la Noguera, i Ester Guarné, consellera comarcal de l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Noguera.

 

Tot seguit, el ponent Jordi Urgell, gerent d’Optimitzat, es farà càrrec de la jornada i tractarà la temàtica del Lideratge en Femení per a dones de l’entorn rural, a partir de quatre eixos:  quins són els fonaments del líder, com fer del temps el teu aliat, quin és el secret d’un líder amb èxit i la importància de l’empoderament.

 

Les persones interessades a participar en aquesta jornada tècnica s’hi poden inscriure responent el següent formulari.

 

Aquesta activitat, s’ha impulsat en marc del projecte Cowocat_Rural, un projecte de cooperació LEADER en el qual participen actualment 10 grups d'acció local de Catalunya, que té com a objectiu donar suport i visibilitzar les sales de coworking del territori.

En el cas del Consorci Grup d'Acció Local Noguera-Segrià Nord, s’han posat en marxa dues jornades tècniques, la primera que es va dur a terme el dia 13 de maig a La Nou Coworking, i la segona, l’anteriorment esmentada, que tindrà lloc el dia 6 de juny al CEI Balaguer.

Aquestes accions també formen part del projecte EmprenedoNes (Atenea), que treballa les oportunitats i els desafiaments en l’àmbit de les dones rurals, i així mateix busca visualitzar el paper de les dones empresàries en el desenvolupament econòmic i donar a conèixer altres projectes similars.

 

Les activitats estan finançades pel Fons Europeus FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural), el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC), i el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).