al contingut a la navegació Informació de contacte

Continua el servei de recollida de roba per als nuclis on no hi ha contenidor

Es recollirà la roba 2 vegades a l’any, a la primavera i a la tardor

DIJOUS 12 MAIG 2022

Aquest mes de maig el Consell Comarcal de la Noguera posarà en marxa de nou el servei de recollida porta a porta de roba, calçat i complements en aquells nuclis de la comarca que no disposen de contenidor de roba.

El servei recollirà roba de vestir, roba de la llar (tovalloles, llençols, estovalles, tec.), calçat aparellat, bosses de mà i cinturons. Tot ha d’estar en bon estat, net i plegat, en una bossa de plàstic ben tancada, que s’ha de dipositar davant de casa la nit abans del dia de recollida segons el calendari de cada ajuntament.

No es recullen roba bruta, catifes, tendals, etc.

Cada persona ha de demanar la recollida, com a màxim 2 dies abans del dia fixat per l’Ajuntament, per whatsapp al núm. 680 200 744 de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal, indicant el nom, adreça, i quantitat de bosses a recollir.

Amb aquest servei es manté la recollida selectiva de la roba durant el 2022 a tots els municipis de la comarca. Aquesta acció se suma a la resta de les que porta a terme el Consell Comarcal de la Noguera en l’àmbit de polítiques ambientals per millorar la reducció dels residus de la fracció rebuig facilitant el reciclatge de les altres fraccions amb mesures de recollida selectiva de residus.