al contingut a la navegació Informació de contacte

Convocat el 1r Premi comarcal de treballs de recerca “Noguera Recerca”

DIJOUS 09 MARÇ 2023

El Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu de la Noguera obre la primera convocatòria dels Premis de treballs de recerca de l'alumnat de 2n de Batxillerat de la comarca.

La finalitat d'aquest premi és incentivar, potenciar i valorar l'esperit de recerca, de treball ben documentat, el sentit crític i la creativitat científica de l'alumnat de 2n de Batxillerat de la comarca, visibilitzant el talent dels instituts del territori i premiant l’excel·lència.

Les bases que regulen la concessió dels premis es poden consultar a la web del Servei Educatiu de la Noguera. El termini de presentació dels treballs finalitza el proper 24 de març de 2023.

D’entre tots els treballs presentats, el jurat en seleccionarà 5 finalistes, que seran presentats públicament durant la jornada del dia 13 d’abril de 2023 al Teatre Municipal de Balaguer, a la qual es convidarà tot l’alumnat de Batxillerat de la Noguera. Els premis es lliuraran segons la qualificació final de cada treball, que es desglossarà en dues parts: presentació i avaluació del projecte escrit (60% de la puntuació total), i exposició oral davant l’auditori (40% de la puntuació total). El públic assistent podrà gaudir de la conferència “Aprendre a investigar per ser lliures”, del pedagog Miquel Àngel Essomba, qui fou director del centre UNESCO de Catalunya entre 2008 i 2012.

Aquesta convocatòria compta amb el patrocini del Consell Comarcal de la Noguera i la col·laboració de la Paeria de Balaguer, l'Ajuntament de Bellcaire d’Urgell, l’Ajuntament de Ponts i l’Ajuntament d’Artesa de Segre.