al contingut a la navegació Informació de contacte

Donació d'una pintura de Benet Rossell al Consell Comarcal de la Noguera

DIVENDRES 23 OCTUBRE 2020

El Ple del Consell Comarcal de la Noguera va aprovar en la sessió ordinària del dia 8 d'octubre de 2020 signar un conveni amb la senyora Cristina Giorgi, vídua de l'artista noguerenc Benet Rossell, per a la donació a l'ens comarcal d'una de les pintures de l'artista. Aquesta donació respon a la finalitat que la imatge, un cop tractada digitalment, esdevingui la marca de turisme de la Noguera, un símbol potent capaç de representar la diversitat del patrimoni històric, natural i cultural, tangible i intangible, de tots els pobles de la comarca. 
Si la pandèmia ho permet, es preveu que en les properes setmanes tingui lloc l'acte de signatura de la donació,  i serà la prèvia a la presentació de la nova marca turística de la Noguera.  
Aquestes actuacions formen part de la nova campanya que el Consell Comarcal de la Noguera està treballant per fomentar el turisme d'interior a la Noguera, que també inclou la creació d'una web, obertura de nous canals de difusió a les xarxes socials, la creació de noves propostes de turisme, i la publicació de nous materials de difusió, tant impresos com digitals.