al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal publica unà pagina de facebook on trobar tota la informació oficial i actualitzada sobre la pandèmia per Covid-19

DIJOUS 02 ABRIL 2020

Durant aquests dies el Consell Comarcal de la Noguera, tot i tenir les portes tancades a l'atenció presencial, continuem treballant i mantenim la tasca informativa que fem de manera regular en mitjans de comunicació i xarxes socials sobre les nostres activitats, sempre adreçades a millorar la qualitat de vida dels noguerencs i les noguerenques. Aquesta informació la trobareu també com sempre a la web del Consell Comarcal (www.ccnoguera.cat), a les xarxes socials (Facebook: @ccnoguera i Instagram: @cc_noguera).
En la situació d'emergència que estem vivint, el gran volum d'informació que rebem de vegades pot resultar aclaparadora, esbiaixada i fins i tot falsa. Davant d'aquesta realitat, el Consell Comarcal de la Noguera volem fer un pas més enllà en l'activitat informativa posant a l'abast de tothom un únic canal de comunicació des d'on vehicular la informació sobre l'actualitat amb la garantia que és certa i contrastada. 

Amb aquest objectiu hem publicat una pàgina de Facebook "InfoCCNoguera sobre la pandèmia per Covid-19" (@InfoCCNoguera) , en la qual podreu trobar la informació oficial i actualitzada de les diferents administracions que intervenen en la gestió de l'emergència. També s'hi publiquen els recursos disponibles per a la ciutadania com, per exemple, enllaços per obtenir el certificat autorresponsable desplaçament o a un cercador d'ajuts per a les empreses.

A més, no ens oblidem que l'atenció més personal també és important i per això també hi podeu trobar recomanacions i consells de tota mena que ens ajudaran a superar amb èxit aquesta crisi.

Us convidem a visitar la pàgina de Facebook  "InfoCCNoguera sobre la pandèmia per Covid-19" i us animem a compartir-la amb les vostres amistats.
Miquel Plensa i Martínez
President del Consell Comarcal de la Noguera