al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Noguera comença la fase de diagnosi per elaborar el Pla de reactivació socioeconòmica de la Noguera

Es demana la col·laboració de les empreses i autònoms de la comarca responent una enquesta disponible en aquesta mateixa web fins al 5 d'abril de 2021

DIVENDRES 26 FEBRER 2021

El passat mes de novembre el Consell Comarcal de la Noguera es va adherir al programa d’ajuts per a l’elaboració i execució dels plans de reactivació socioeconòmica COVID-19, que a banda de comptar amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, també té el suport del Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Aquests plans han de permetre identificar les actuacions necessàries i urgents per contenir l’impacte derivat de la crisi provocada per la COVID-19 i així impulsar la reactivació socioeconòmica de la comarca i l’activitat productiva del teixit empresarial.

Actualment s’està treballant en la fase de diagnosi que realitzen conjuntament el Consell Comarcal de la Noguera i l’empresa encarregada de l’elaboració del pla. Una de les accions inicials consisteix a conèixer la situació real i actual de les empreses del territori i, per aquest motiu, s’ha redactat una enquesta dirigida al teixit empresarial de la Noguera. Aquesta ha de permetre recollir el màxim d’informació possible per poder elaborar la diagnosi de la comarca i determinar futures actuacions per mitigar els efectes de la covid-19.

L’enquesta, que ja està disponible al web del Consell Comarcal de la Noguera, també es farà arribar a les empreses per correu electrònic, se’n farà difusió a través de les xarxes socials i en altres mitjans de comunicació de la comarca o bé es pot respondre directament a través del següent enllaç: Enquesta de reactivació socioeconòmica Covid-19.

L’enquesta estarà oberta fins al 5 d'abril del 2021 inclòs. Des del Consell Comarcal de la Noguera es demana la màxima col·laboració per poder disposar d’una bona base prèvia a la redacció del Pla amb informació detallada i de qualitat directament des del sector empresarial de la Noguera.