al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Noguera contracta 8 persones en el Programa Treball i Formació Anticipada 2023

DIMECRES 27 SETEMBRE 2023

El Consell Comarcal de la Noguera s’ha acollit un any més al Programa Treball i Formació, i ha contractat 8 persones que complien els requisits de la convocatòria, adreçada a persones aturades de llarga durada, dones, candidats/es preferentment més grans de 52 anys i/o beneficiàries de la renda garantida de ciutadania.

El Consell Comarcal va contractar el passat 5 d’agost, 4 persones per a un període de 12 mesos per fer tasques de manteniment, sanejament i millora d'equipaments, d'espais i de serveis públics a Artesa de Segre, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Montgai, Ponts, Preixens, la Sentiu de Sió, Térmens, Torrelameu i Vilanova de l’Aguda.

També ha contractat dins el marc del mateix programa 4 candidates amb el perfil d’auxiliars administratives per a un període de 12 mesos per donar suport en tasques d’atenció al públic, arxiu i odre documental als municipis d’Àger, Albesa, Algerri, les Avellanes i Santa Linya, Castelló de Farfanya, Ivars de Noguera, Os de Balaguer i Vallfogona de Balaguer.

A l’acte de presentació del programa hi han assistit les persones participants al programa i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa i Martínez.

L’objectiu del Programa Treball i Formació és facilitar a les persones en situació d’atur amb més dificultats per accedir al mercat laboral, acompanyant en la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los les competències professionals mitjançant experiència laboral i alhora rebre formació en les noves tecnologies amb vista a facilitar-los la inserció laboral. També s’inclou dins el programa atenció personalitzada, seguiment i suport en la inserció per part de la tècnica d’orientació laboral. 

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Treball i el Servicio Público de Empleo Estatal.