al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Noguera contracta tres joves en pràctiques dins el marc de Garantia Juvenil

Trobada de benvinguda al Consell Comarcal de la Noguera
Trobada de benvinguda al Consell Comarcal de la Noguera

DIMECRES 20 OCTUBRE 2021

El Consell Comarcal de la Noguera s’ha adherit un any més al programa de pràctiques per a joves de Garantia Juvenil, que en aquesta edició consisteix en tres contractes de 6 mesos de durada. Aquest programa ha estat subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i cofinançat pel Fons Social Europeu, dins la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que du el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

El contracte en pràctiques va adreçat a persones menors de 30 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO) i en possessió d'un títol universitari, de formació professional de grau mitjà o superior, un altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat. L’índex d’atur juvenil elevat fa molt necessàries iniciatives com aquesta per afavorir l’experiència laboral dels joves i millorar-ne l’ocupabilitat. Els joves participants podran desenvolupar de forma pràctica els seus estudis amb l’acompanyament i orientació de l’estructura del Consell Comarcal de la Noguera.

En aquesta edició es compta amb tres joves de perfils diversos que desenvoluparan la seva experiència laboral als departaments de Serveis Socials, Promoció Econòmica i Serveis Jurídics.