al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Noguera contracta tres persones dins els programes de Treball i Formació del SOC

DIMECRES 29 MARÇ 2023

El Consell Comarcal de la Noguera ha contractat 3 persones en el marc dels programes Treball i Formació, línia ARC i línia DONA, del Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu dels programes és millorar l’ocupabilitat de les persones participants mitjançant un contracte de feina de 12 mesos, la realització d’un curs de formació en Competències Digitals Bàsiques de 60 hores i les accions d’orientació laboral per part de la tècnica d’acompanyament. Aquest programa s’adreça a persones majors de 45 anys, preferentment dones en situació d’atur i que estiguin inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat.  

A través de la línia ARC l’1 de febrer es va contractar una tècnica de medi ambient per realitzar la detecció de necessitats i impulsar la campanya de sensibilització a les empreses i escoles de la comarca respecte l’autocompostatge i la recollida selectiva porta a porta.

A través de la línia DONA el 8 de febrer es van contractar dues auxiliars administratives per donar suport al projecte  Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera, de l’àrea de Serveis Socials, i a la recepció i resta d’àrees del Consell Comarcal. 

Aquests programes estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya, i el Ministerio de Trabajo y Economía Social i el  Servicio Público de Empleo Estatal.