al contingut a la navegació Informació de contacte

El conseller Chakir el Homrani visita Balaguer per reunir-se amb el Consell Comarcal de la Noguera i l’Ajuntament de Balaguer, i conèixer empreses balaguerines

Signatura de Llibre d'Honor
Signatura de Llibre d'Honor

DIMECRES 20 GENER 2021

El dia 20 de gener el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Chakir el Homrani, durant la seva visita a Balaguer s’ha reunit amb representants del Consell Comarcal de la Noguera a la seu de l’entitat, respectant totes les mesures de seguretat que requereix el control de la pandèmia.

En la trobada, el conseller ha signat el llibre d’honor del Consell Comarcal de la Noguera; posteriorment ha mantingut una reunió de treball per tractar directament amb els representants comarcals diferents temes relacionats amb el departament que encapçala.

En la reunió han participat Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera; Anna Maria Calvís, vicepresidenta i consellera de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera; Montserrat Fornells, diputada al Parlament i alcaldessa de Vilanova de l’Aguda; Vidal Vidal, director dels Serveis Territorials de TASF a Lleida; Ariadna Rectoret, directora del SOC; Maria Jesús Marvà, cap del Servei Territorial del SOC a Lleida, i Josep Lluís Bonet, director del Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

En acabar, el conseller Chakir el Homrani ha continuat la seva visita a Balaguer, acompanyat per representants de l’Ajuntament de Balaguer, i han visitat el Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer, i les empreses COMPSAONLINE i GESPASA.