al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord organitza una Jornada de definició del projecte estratègic Dones Emprenedores

DIVENDRES 17 FEBRER 2023

El GAL Noguera-Segrià Nord organitza el dia 21 de febrer una jornada per definir el projecte estratègic Dones Emprenedores, adreçat a dones empresàries. Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de la Noguera, seu del Consorci GAL Noguera-Segrià nord, a partir de les 10.00 h.

El Consorci Grup d'Acció Local Noguera-Segrià Nord, entitat gestora dels ajuts LEADER a empreses i emprenedors, s’està acreditant per gestionar aquests ajuts per al proper període de programació 2023-2027. En l’acreditació s’ha portat a terme un procés participatiu per definir l’estratègia per al període, i és on ha sorgit la necessitat d’impulsar un projecte enfocat en dones empresàries i emprenedores de la zona de la Noguera i del Segrià Nord.

Per definir el projecte s’ha organitzat aquesta jornada que consistirà a realitzar dinàmiques entre les participants per prioritzar línies d’actuació i aportar idees per afavorir la visualització de les dones empresàries, la creació de xarxa, la representativitat de les dones en els llocs de presa de decisions i també l’intercanvi d’experiències, entre altres.

En aquesta jornada participaran el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, els Consells Comarcals de la Noguera i del Segrià, el Viver d’empreses de Balaguer i els membres del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord representants del teixit empresarial.

Totes les dones empresàries que vulguin ser partícips de la definició del projecte, es poden inscriure a https://www.noguerasegrianord.cat/ o al formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDrpSrvrS7aqPNtFmFqV6e2tozWaEUfa4CgGXpQenduTflXw/viewform