al contingut a la navegació Informació de contacte

El nou vi Montsec Astronòmic promocionarà el Parc Astronòmic Montsec (PAM)

DILLUNS 06 MAIG 2019

El Consell Comarcal de la Noguera i el Celler Montsec, de la Cooperativa Agrícola d'Artesa de Segre, tornaran a col·laborar amb una campanya de promoció del Parc Astronòmic Montsec a través del nou vi Montsec Astronòmic, un cabernet franc que es distribuirà per tot Catalunya.

La promoció consisteix en l'obsequi d'una entrada 2X1 al Centre d’Observació de l’Univers presentant la tapa del nou vi Montsec Astronòmic, d’acord amb les condicions del 2x1 que es poden consultar a la web del PAM (www.parcastronomic.cat).

L'acte de presentació d'aquesta iniciativa ha tingut lloc al Parc Astronòmic Montsec i hi han participat Concep Cañadell, presidenta del Consell Comarcal de la Noguera; Jaume Gaspà, sommelier i director del Celler Montsec; Salvador Ribas, directori científic del PAM, i Jordi París, enòleg del Celler Montsec.

Aquest col·laboració remarca la importància de vincular els productes del territori, d'un gran valor per la seva singularitat i qualitat, amb els actius més importants de promoció turística com és el Parc Astronòmic Montsec, amb l'objectiu de generar noves oportunitats i sinergies en la tasca d'incrementar el progrés de la comarca i dels seus municipis.