al contingut a la navegació Informació de contacte

El president de la Diputació de Lleida es reuneix amb alcaldes, alcaldesses, consellers i conselleres comarcals de la Noguera

DIMECRES 19 FEBRER 2020

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, s’ha reunit aquest dimecres amb alcaldes, alcaldesses, consellers i conselleres comarcals de la Noguera a la seu del Consell Comarcal, a Balaguer.

Abans de començar la reunió, el president del Consell Comarcal de la Noguera, Sr. Miquel Plensa, ha agraït a Talarn la visita al territori, ja que aquesta proximitat facilita que tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca puguin conèixer de primera mà les propostes de la Diputació sobre el món local i alhora puguin expressar les seves inquietuds sense intermediaris.

Durant la reunió, el president de la Diputació, acompanyat pel vicepresident 1r, Sr. Jordi Latorre, la vicepresidenta 2a, Sra. Estefania Rufach, altres diputats i personal tècnic, ha informat sobre els pressupostos de l’entitat respecte del món local, quines partides s’hi destinaran, l’augment i els criteris de distribució, que aquesta legislatura pretenen fomentar l’autonomia dels ajuntaments per gestionar les ajudes que rebin, i afavorir aquells municipis que estan en risc de despoblació.

En el decurs de la trobada, el president de la Diputació ha pogut conèixer de primera mà la realitat de la comarca i “les seves inquietuds i demandes”, com la necessitat de millorar les comunicacions i les infraestructures a tota la comarca, demanar més ajuts per als menjadors escolars, entre altres.

La reunió forma part del seguit de trobades que la Diputació de Lleida està mantenint amb els dirigents municipals en les seus dels diferents Consells. El president del Consell Comarcal de la Noguera, Sr. Miquel Plensa, ha valorat molt positivament la trobada, que ha permès als representants locals de la Noguera fer arribar directament les seves demandes i expressar

Prèviament a la trobada, Joan Talarn ha signat el Llibre d’Honor del Consell Comarcal de la Noguera.