al contingut a la navegació Informació de contacte

El SIAD de la Noguera imparteix un taller a l’Associació de Dones El Roser de Vallfogona de Balaguer

DIVENDRES 19 OCTUBRE 2018

Ahir a la tarda la tècnica del  Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Noguera va impartir el taller “Cuidem-nos per sentir-nos bé”, que va permetre a les dones de l’Associació El Roser que hi van participar reflexionar i treballar, a través de la visualització de diferents curtmetratges, les emocions i les actituds que moltes dones experimenten, ja sigui perquè són elles les que assumeixen les tasques de la llar, la cura de les persones o altres situacions d’estrès o d’angoixa.

Aquesta activitat forma part del Catàleg de tallers i xerrades que el SIAD ofereix a les associacions de dones i als centres d’ensenyament de la comarca de la Noguera. Són activitats que es realitzen a demanda i que s’estan portant a terme des de fa més de 10 anys.

Per als mesos de novembre i desembre està previst que el SIAD realitzi en diferents centres d’ensenyament de la comarca de la Noguera tallers de sensibilització en matèria d’igualtat de gènere i de prevenció en la violència de gènere.