al contingut a la navegació Informació de contacte

EmprenedoNes, nou projecte del Consorci GAL Noguera Segrià Nord

DIMECRES 08 NOVEMBRE 2023

El dijous 16 de novembre, a les 9.00 hores, al CEI Balaguer, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord en el decurs d’una jornada tècnica presentarà el nou projecte: EmprenedoNes.

EmprenedoNes neix per fomentar la creació i la consolidació d’empreses liderades per dones en l’àmbit rural, a través de la metodologia de crear una xarxa de dones empresàries dels territoris rurals com un espai on puguin intercanviar experiències, visualitzar les seves empreses i alhora conèixer altres projectes similars als seus.

La presentació d’EmprenedoNes s’inclou en una jornada tècnica on s’impartirà un taller sobre “Com parlar en públic”, i una sessió informativa dels ajuts LEADER i de Catalunya Emprèn del Consell Comarcal de la Noguera.

Catalunya Emprèn assessora emprenedors i empreses a l’hora de pensar la seva idea de negoci a través de l’assessorament en la realització del pla d’empresa, i en assessoraments per encaminar noves inversions o noves línies de negoci.

Els ajuts LEADER per a empreses i emprenedors estan destinats a incentivar les inversions que generin activitat econòmica en entorns rurals. La propera convocatòria està prevista per finals d’any, tots els interessats poden inscriure’s a la sessions informatives a través de la pàgina web www.noguerasegrianord.cat.

Tant el projecte EmprenedoNes com els ajuts LEADER estan finançats pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). L’assessorament gratuït ofert per la xarxa Catalunya Emprèn està finançat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Les persones interessades a assistir a aquesta jornada s’hi poden inscriure en el formulari següent.

 

Per a més informació, es pot contactar amb Consorci GAL Noguera-Segrià Nord a través de correu electrònic leader@noguerasegrianord.cat o trucant al 973 448 933, o amb Catalunya Emprèn a mcarrera@ccnoguera.cat.