al contingut a la navegació Informació de contacte

"En plan... mi crush me putoflipa", l’activitat del setembre de la campanya “8 de març, 8 mesos” del Consell Comarcal de la Noguera

Benvinguda de la vicepresidenta del CCN, Anna Maria Calvís, als nois i les noies de 3r d'ESO
Benvinguda de la vicepresidenta del CCN, Anna Maria Calvís, als nois i les noies de 3r d'ESO

DIVENDRES 01 OCTUBRE 2021

L’alumnat de l'alumnat de 3r d'ESO de l'Institut Almatà i del Ciutat de Balaguer han participat en l’activitat del mes de setembre de la campanya "8 de març, 8 mesos", impulsada amb motiu del 8 de Març des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Noguera.

La companyia Teatre de Maleta va escenificar l’activitat participativa "En plan... mi crush me putoflipa", que mitjançant la interacció amb l’alumnat parla bàsicament de gènere i sexualitats, reflexiona sobre com el gènere ens condiciona en el nostre dia a dia, i aborda aspectes com les relacions sexoafectives,  les violències masclistes i el consentiment.

La vicepresidenta i consellera de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, Anna Maria Calvís, va remarcar que a la nostra societat ens cal aprendre a detectar el masclisme, fer visibles totes aquelles situacions que discriminen pel gènere, i fer-ho a través de l’humor és una bona manera d’atansar aquesta necessitat a tots els públics, especialment el més jove.

 Aquest objectiu va propiciar que es programés aquest activitat de la companyia “Teatre de maleta”, que té la finalitat de  promoure, fomentar i divulgar la presència de la dona en les arts escèniques, dins de qualsevol de les seves disciplines.