al contingut a la navegació Informació de contacte

Fam trips per als empresaris turístics de la Noguera

Visita tècnica a església de Penelles
Visita tècnica a església de Penelles

DIMECRES 14 SETEMBRE 2022

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci GAL Noguera Segrià Nord s'han coordinat per promocionar la comarca turísticament, i donar-la a conèixer als empresaris del sector turístic a través de diversos fam trips o viatges de familiarització amb els productes turístics de la Noguera.

Atès el rol dels empresaris del sector com a amfitrions de la comarca,  és interessant que tinguin la informació dels productes turístics de manera directa per tal de transmetre-la a la seva clientela.

A més de disposar del material promocional de la comarca i de la web www.nogueraturisme.cat, els empresaris turístics són convidats a participar en aquests fam trips, que van més enllà de la visita convencional perquè permeten  conèixer la gestió i el funcionament més intern dels atractius turístics de la Noguera.

Enguany aquests viatges de familiarització es faran al monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, les muralles de Balaguer, els murals de Penelles, l’Espai Orígens de Camarasa i el Parc Astronòmic Montsec.

S'hi poden inscriure al següent l'enllaç. 

Aquests espais turístics de la Noguera també s’han dinamitzat amb el projecte “Territori de Valor”, impulsat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord, amb el suport del Consell Comarcal.

“Territori de Valor” té l’objectiu de posar en valor els recursos naturals, patrimonials, culturals i històrics de la Noguera per donar-los a conèixer de manera divertida i dinàmica, amb diferents propostes adreçades al públic familiar. S’han editat fitxes explicatives de cada atractiu turístic, estovalles individuals per pintar, propostes didàctiques i un joc de cartes de parelles, que s’han repartit als establiments de la comarca de manera gratuïta. També s’ha publicat una web on es pot trobar tota la informació al respecte: www.territoridevalor.cat.

En total formen part de “Territori de Valor” 33 llocs turístics de la Noguera, i ja s’ha previst la incorporació de nous recursos de la zona del Segrià Nord.