al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les pràctiques dels joves del Programa de Garantia Juvenil

Imatge del començament del contracte a l'octubre de 2019
Imatge del començament del contracte a l'octubre de 2019

DIJOUS 30 ABRIL 2020

Aquesta setmana ha finalitzat el contracte dels 7 joves que es van incorporar al Consell Comarcal de la Noguera l’octubre passat dins el Programa de Garantia Juvenil.

D’acord amb els seus estudis, aquests joves han treballat durant els 6 mesos de pràctiques als Serveis Tècnics, als Serveis Socials, al Servei de Promoció Econòmica i a l’Arxiu Comarcal, durant els quals han adquirit noves aptituds i competències per millorar la seva ocupabilitat i afavorir la incorporació al mercat laboral.

Des del Consell Comarcal es valora molt positivament el nivell d’aprenentatge i el rendiment que han mantingut durant tot el període, i lamenta que per la incidència de l’emergència sanitària no hagin pogut completar les pràctiques amb normalitat.

El Programa de Garantia Juvenil de Catalunya està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i cofinançat amb un 91,89 % per la Iniciativa d’ Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, regulada per l’Ordre TSF/115/2018 i segons Resolució TSF/1844/2019.