al contingut a la navegació Informació de contacte

La Fundació “la Caixa” i el Consell Comarcal de la Noguera renoven el conveni de col·laboració

Representants del Consell Comarcal de la Noguera i de Fundació "la Caixa" en la signatura del conveni
Representants del Consell Comarcal de la Noguera i de Fundació "la Caixa" en la signatura del conveni

DIMECRES 11 NOVEMBRE 2020

El Consell Comarcal de la Noguera i la Fundació “la Caixa” han signat un any més el conveni de col·laboració per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social que el Consell Comarcal porta a terme a la Noguera en el desenvolupament de les competències que té atribuïdes en matèria de Serveis Socials.

D’acord amb el conveni, aquest any CaixaBank canalitzarà 14.000 euros de la Fundació “la Caixa” als programes següents:

  • Projecte Àgape, aliments solidaris de la Noguera, per al manteniment del local i la compra d’aliments l’any 2020,
  • Projecte Temporers – La Noguera, per atendre les necessitats bàsiques i d’acompanyament d’aquest col·lectiu de persones que venen a la comarca a treballar durant la temporada de recol·lecció de fruita.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.