al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord aprova un conveni de col·laboració amb la Diputació per a l’anàlisi de l’Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027

DIJOUS 15 DESEMBRE 2022

El dia 24 de novembre es va signar el conveni de col·laboració entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i el Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord, per a l’anàlisi de complementarietat entre les estratègies del territori i la del GAL, posant el focus en les necessitats del sector agroalimentari.

El procés d’elaboració de l’estratègia i les entrevistes amb profunditat amb agents del sector i altres entitats que actuen en el sector primari han permès detectar quines son les necessitats d’aquest sector i es buscaran propostes i iniciatives per millorar-les.

Aquest conveni ha estat signat pel Sr. Joan Talarn i Gilabert, president del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i el Sr. Miquel Plensa Martínez, president del Consorci Grup Acció local Noguera-Segrià Nord.

L’objectiu és impulsar plegats una Agenda compartida per a la transformació econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, Agenda amb la qual es vol incentivar que entitats sense ànim de lucre liderin actuacions amb capacitat per contribuir a fer efectiva aquesta transformació.

L’Agenda compartida forma part del Projecte Estratègic per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, 2020-2027 i pretén ser un instrument aglutinador d’iniciatives i actuacions que tenen en comú la voluntat de contribuir a fer efectiva una visió de futur compartida del territori.

Tota la informació sobre l’Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027, es pot consultar al web www.noguerasegrianord.cat a l’apartat Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027 o bé a través de les xarxes socials del Consorci Grup d’Acció Noguera-Segrià Nord (@consorcigalnsn).