al contingut a la navegació Informació de contacte

Incorporació d’un camió nou al servei de recollida de voluminosos del Consell Comarcal de la Noguera

Camió nou amb plataforma
Camió nou amb plataforma

DIJOUS 28 OCTUBRE 2021

La recollida selectiva de residus voluminosos de la Noguera incorpora a partir d’aquest mes d’octubre un vehicle més que millorarà les rutes i optimitzarà el servei de recollida de voluminosos als municipis de la comarca.

Es tracta d’un camió nou amb unes característiques que d’entrada milloren les condicions de treball i de seguretat laboral del personal del servei, ja que disposa de plataforma per carregar-lo. Per altra banda, gràcies a les dimensions més petites, cobrirà altres serveis puntuals als ajuntaments per als quals fins ara no es disposava d’un vehicle adequat.

Segons Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera, "aquesta adquisició permetrà fer aquesta recollida de manera més efectiva, tant per les dimensions del vehicle com per la disponibilitat durant els 365 dies de l’any".

El Consell Comarcal de la Noguera presta el servei de recollida de voluminosos a tots els municipis de la comarca, excepte a Balaguer, d’acord amb un calendari que es comunica a cada ajuntament anualment. Majoritàriament en els municipis es recullen els voluminosos amb el sistema de porta a porta, tot i que en alguns, com Ivars de Noguera, la configuració dels carrers obliga a utilitzar el sistema de caixa de voluminosos.

El calendari de recollida de voluminosos així com altra informació relacionada amb el Servei de Recollida de Residus Municipals de la Noguera es pot consultar a la web del Consell Comarcal de la Noguera: 

https://www.ccnoguera.cat/arees-i-serveis/serveis-old/serveis-persones/medi-ambient