al contingut a la navegació Informació de contacte

Les informadores socials del Consell Comarcal de la Noguera a Artesa de Segre i Ponts finalitzen el programa Treball i Formació

DIMECRES 08 SETEMBRE 2021

Aquest mes de setembre ha finalitzat el programa a través del qual el Consell Comarcal de la Noguera que va contractar dues agents cíviques /informadores socials dins del Programa Treball i Formació 2020 del Servei d’Ocupació de Catalunya, contractes inclosos a la línia PANP i la línia COVID.

Les tasques que preveia la contractació han estat dirigides des de l’àrea de Serveis Socials de la Noguera. Aquestes dues persones han treballat durant 9 mesos per reforçar l’atenció dels Serveis Socials bàsics de la Noguera als municipis d’Artesa de Segre i Ponts.

El programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya va destinat a millorar la inserció en el mercat de treball de les persones contractades. Aquesta millora es fa amb l’experiència laboral de 9 mesos com a agents cíviques i les activitats de formació, amb mòduls de treball en equip i habilitats comunicatives que es van fer al mes d’abril.

Les dues treballadores han informat les persones usuàries dels Serveis Socials i la població en general de les restriccions generades per la COVID així com dels programes i ajuts que s’han dut a terme per pal·liar-ne els efectes. També han col·laborat en accions directes com ara dur menjar i medicaments a casa de persones confinades.

El programa executa una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i està cofinançat pel Fons Social Europeu.