al contingut a la navegació Informació de contacte

Neix la Jornada d’Ocupació de la Noguera “Connectant talent i oportunitats”, una trobada entre empreses de la comarca i persones que busquen feina

DIJOUS 14 MARÇ 2024

El proper 12 d’abril tindrà lloc a les instal·lacions del CEI Balaguer (Centre d’Empreses i Innovació) la Jornada d’Ocupació de la Noguera, un punt de trobada entre persones que es troben en situació de recerca de feina de la comarca i empreses del territori a la recerca de talent. La jornada, organitzada per la Mesa d’Ocupació de la Noguera, té la doble intenció d’impulsar la incorporació de les persones aturades al món laboral i, alhora, cobrir les ofertes de feina de les empreses.

La Mesa d’Ocupació de la Noguera és una plataforma d’entitats de la comarca que treballen en l’àmbit del treball i la formació, amb l’objectiu d’unificar recursos i donar un millor servei a les persones. En formen part les següents entitats: Aspid, Associació Reintegra, Càritas Diocesana d’Urgell, Consell Comarcal de la Noguera, Consorci GAL Noguera Segrià Nord, Creu Roja, Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), Oficina Jove de la Noguera, Paeria de Balaguer i Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La Jornada d’Ocupació de la Noguera, sota el títol “Connectant talent i oportunitats”, arrencarà amb la benvinguda a càrrec de la paera en cap de Balaguer, Lorena González, i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa. A continuació, es portarà a terme una taula rodona amb representants d’empreses del territori, on es parlarà sobre els reptes de futur en els processos de selecció. Tot seguit, l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida (IMO) farà el taller dinàmic: “Prepara’t per al futur amb la IA“. Després es farà una pausa per esmorzar al mateix espai, que també servirà per afavorir la interrelació entre el públic i les empreses. Posteriorment, les empreses participants es presentaran i exposaran les ofertes de treball disponibles entre les persones participants. La Jornada d’Ocupació es completarà amb les entrevistes ràpides, rondes d’entrevistes individuals curtes, de màxim cinc minuts de durada, entre empreses i persones que busquen feina.

Les persones i empreses interessades a inscriure’s a la Jornada d’Ocupació ho poden fer a través dels enllaços o codi QR que apareixen a les xarxes socials i als cartells publicitaris de la jornada. La inscripció és gratuïta. Trobareu més informació al compte d’Instagram de la Mesa d’Ocupació: @ocupacionoguera.