al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Estel rep el donatiu del Berenar Solidari del Festival d’Astronomia del COU

DIMECRES 21 NOVEMBRE 2018

La presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concep Cañadell, i el director científic del Parc Astronòmic Montsec, Salvador Ribas, han lliurat a l’Associació L’Estel de Balaguer els diners que es van recollir amb el Berenar Solidari del Festival d’Astronomia del Montsec que va tenir lloc el passat mes d’octubre.  

Aquesta iniciativa de Berenar Solidari que es va fer el dia 13 d’octubre dins de les activitats del Festival, consistia a destinar l’import del berenar que adquirien els participants al Festival a benefici de l’Associació L’Estel. La bona acollida de la proposta es fa palesa en el total de més de 300 infants que van berenar.

El Festival d’Astronomia del Montsec, que aquest 2018 ha arribat a la 5a edició, té com a objectiu divulgar la ciència a tots els públics amb activitats científiques, culturals i de lleure a l’entorn de l’astronomia i alhora fomentar el Montsec com a destinació d’astroturisme. Durant els 3 dies del Festival, en les activitats de pagament hi van participar més de 1.200 persones, i durant el dissabte a la tarda que les activitats eren totes gratuïtes es van repartir 352 berenars solidaris.