al contingut a la navegació Informació de contacte

La Noguera participa a FITUR 2021

A l'estand "Terres de Lleida", amb altres consells comarcals

DIJOUS 20 MAIG 2021

Del 19 al 23 de maig de 2021 se celebra la Fira Internacional de Turisme FITUR 2021 de Madrid, que arriba a la 41a edició. Un any més el Consell Comarcal de la Noguera hi ha estat present al taulell “Terres de Lleida” del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, que ha compartit amb els consells comarcals de les Garrigues, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià i l'Urgell.

A diferència dels anys anteriors, la promoció turística de la comarca s’ha difós en format digital a través dels codis QR de les publicacions elaborades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Els representants del Consell Comarcal de la Noguera que hi han assistit, el Sr. Miquel Plensa, president; la Sra. Anna Maria Calvís, vicepresidenta; el Sr. Jordi Oronich, gerent, juntament amb personal tècnic del Consell Comarcal han participat en jornades tècniques on s’analitzaven les noves tendències en turisme a nivel mundial i les novetats en les propostes de turisme adaptat a la situació de pandemia, com per exemple “Talent per a la recuperació del turisme” i “Turisme accessible: bones pràctiques de turisme accessible en zones rurals i de naturalesa”.