al contingut a la navegació Informació de contacte

La Noguera i el Segrià sol·liciten al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies més finançament per als Serveis Socials

DIMECRES 12 DESEMBRE 2018

Les presidentes dels consells comarcals de la Noguera, Concep Cañadell i Salvia, i del Segrià, M. José Invernón i Mòdol, acompanyades pel director de l’Àrea dels Serveis Socials de la Noguera, Josep Lluís Bonet i Juárez, es van reunir el dilluns 10 de desembre amb el secretari d’Afers Socials i Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Sr. Francesc Iglesies.
Els dos consells comarcals van sol·licitar aquesta trobada per poder exposar la necessitat d’un major finançament de les àrees dels Serveis Socials amb la finalitat d’ampliar els serveis, millorar l’atenció a la ciutadania i reduir costos per als ajuntaments.
La iniciativa conjunta de les dos comarques respon a la voluntat de defensar els interessos dels ajuntaments i de la ciutadania, i garantir la prestació dels serveis amb igualtat de condicions i amb el mínim cost possible per als ajuntaments.