al contingut a la navegació Informació de contacte

La presidenta de la Diputació de Lleida es reuneix amb els alcaldes i alcaldesses de la Noguera

DIMARTS 09 ABRIL 2019

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha presidit aquest dilluns una trobada amb els alcaldes i alcaldesses de la Noguera a la seu del Consell Comarcal, a Balaguer.

Durant la reunió, la presidenta de la Diputació ha informat dels diferents projectes que la corporació té en marxa a la Noguera, com l’augment de la dotació pressupostària del Servei d’Assistència Tècnica que el Consell presta als municipis en àrees de Secretaria, Intervenció i Serveis Tècnics, o properes intervencions per millorar carreteres. A més, la presidenta de la Diputació ha pogut conèixer de primera mà la realitat de la comarca i “les seves inquietuds i demandes”, com la necessitat de desplegar la fibra òptica a tota la comarca, fomentar la implantació de l’administració electrònica a tots els municipis, i mantenir el suport de la Diputació de Lleida als projectes que s’han presentat al programa de subvencions europees FEDER.

Des del Consell Comarcal de la Noguera se li ha demanat que faci costat a les administracions implicades en el manteniment i la gestió del congost de Mont-rebei i el seu entorn.

La reunió forma part del seguit de trobades que la presidenta de la Diputació de Lleida està mantenint amb els dirigents municipals en les seus dels diferents Consells.