al contingut a la navegació Informació de contacte

Lliurament del premi del Concurs de Suggeriments Solidaris de la Taula d’Entitats de Balaguer

DIMARTS 06 FEBRER 2024

El dia 5 de febrer va tenir lloc el lliurament del premi del Concurs de Suggeriments Solidaris 2023 que organitza cada any la Taula d’Entitats de Balaguer. Aquesta edició el projecte guanyador va ser "TEA Accessible” de l'Associació l'Estel de Balaguer.

L’acte es va fer al Casal Lapallavacara en el marc d’una reunió de la Taula d’Entitats de Balaguer, organitzat conjuntament amb l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d'Acció Comunitària.

També van assistir al lliurament Lorena González, paera en cap de la Paeria de Balaguer, i Maricel Segú, vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera.

En representació de l’Associació l'Estel van recollir el premi Susana Caba, presidenta de l'Associació de l'Estel; Tatiana Túnica, directora de l'Escola Estel; Montse Tomàs, representant de l'Estel a la Taula d'Entitats, i Maria Rúbies Educadora referent del projecte.

 

Des de l’Estel es va fer saber que ja s’ha començat a treballar en el projecte començant els contactes amb establiments i serveis de Balaguer per treballar-hi per incorporar els pictogrames.

 

En el decurs del proper Dinar Comunitari s’explicarà tot el projecte i es votarà el projecte guanyador del Concurs de Suggeriments Solidaris 2024.