al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove ofereix un taller d'autoestima i benestar emocional

En programa 3: Artesa de Segre, Ponts i Balaguer

DIVENDRES 19 GENER 2024

L'Oficina Jove de la Noguera ha organitzat un taller d'autoestima i benestar emocional dirigit a joves d'entre 12 i 18 anys que es durà a terme a Artesa de Segre, Ponts i Balaguer. La primera parada del taller, que consta de tres sessions d'una hora i mitja cadascuna i és totalment gratuït, serà el proper dilluns 22 de gener a la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre (de 17.30h a 19.00h). Les dues sessions següents seran el 19 de febrer i el 18 de març.

El taller treballarà la idea que tenim de nosaltres mateixos/es i com aquesta idea està relacionada amb l'autoestima. S'hi abordaran situacions com ara les nostres inseguretats, el sentiment d'inferioritat o pensaments que ens poden jugar males passades i també s'hi explicaran diferents estratègies, recursos i habilitats per viure el dia a dia d'una manera més tranquil·la, amb més benestar emocional i menys ansietat.

A banda d'Artesa de Segre, l'Oficina Jove de la Noguera també preveu portar el taller a Ponts (els dies 15 d'abril, 20 de maig i 17 de juny) i Balaguer (5 de febrer, 11 de març i 8 d'abril, a l'Oficina Jove), amb el mateix horari de tarda.


Per assistir al taller cal inscripció prèvia.

El taller forma part de l’oferta complementària de l’Espai Jove de Salut Emocional, un servei de l’Oficina Jove de la Noguera que vol ser un punt de trobada confidencial i gratuït de joves d’entre 12 i 29 anys amb inquietuds o problemàtiques emocionals, en què les persones usuàries es puguin trobar per compartir experiències i teixir vincles entre elles.

Per a més informació del taller i del servei, envieu-nos un correu electrònic a oficinajove@ccnoguera.cat o truqueu al telèfon 682 53 44 11 (dilluns de 12h a 19h i de dimarts a divendres de 09h a 14h).