al contingut a la navegació Informació de contacte

Marta Pontnou presenta el seu llibre “Sexe ficció” al Consell Comarcal de la Noguera

És l’activitat del juliol de la campanya “8 de març, 8 mesos” del SIAD de la Noguera

DIVENDRES 09 JULIOL 2021

 Aquest divendres Marta Pontnou ha presentat a la Noguera el seu llibre "SEXE FICCIÓ. Manual per a pubilles del segle XXI", que recull els articles que ha publicat al diari digital de cultura Núvol durant l’últim any. Amb aquests textos àcids i divertits l'autora desmunta els estereotips, les pors i els complexos de les pubilles del segle XXI. Amb molta ironia i amb una exactitud hilarant, Pontnou i el seu grup d’amigues, les Putes Celebrities, es rebel·len contra la grisor de la pandèmia i planten cara als homes que viuen ancorats al parvulari de l’amor.

L’acte s’inclou dins de la campanya “8 de Març, 8 mesos", del Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Noguera, que consisteix a programar a partir del dia 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, i durant 8 mesos, una activitat cada mes per fer sentir la reivindicació dels drets de les dones més enllà del 8 de març.

Davant d‘una trentena de persones, l’autora ha explicat la motivació dels articles basada sovint en experiències pròpies.

Han participat en l’acte la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera i responsable de l’Àrea de Serveis Socials i Joventut, Anna Maria Calvís, i la tècnica comarcal del Servei d’Informació i Atenció a la Dona, Vanessa Gesa, que ha conduït una entrevista a l’autora durant la qual entre el públic s’han formulat interrogants i alhora trobat les respostes.