al contingut a la navegació Informació de contacte

Nou Servei de Deixalleria Mòbil a la Noguera

Deixalleria mòbil de la Noguera
Deixalleria mòbil de la Noguera

DIJOUS 25 MARÇ 2021

A partir del mes d’abril el Consell Comarcal de la Noguera tornarà a prestar el Servei de Deixalleria Mòbil als diferents municipis de la comarca que ho sol·licitin.

Aquest servei consisteix en la col·locació durant uns dies prefixats d’una deixalleria mòbil controlada on les persones particulars poden dipositar els objectes que no poden llançar-se als contenidors del carrer d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, rebuig i fracció orgànica. D’aquesta manera no cal traslladar-los personalment a les deixalleries comarcals d’Artesa de Segre i de Balaguer.

Els residus admesos són: piles, bateries, olis vegetals i minerals, bombetes, fluorescents, tòners, cartutxos de tinta, aerosols, pintures, dissolvents, xeringues i punxants, radiografies, electrodomèstics i petit electrodomèstics, càpsules de begudes. No s’hi accepten voluminosos com matalassos o mobles, que ja són recollits pel Servei de Recollida de Voluminosos de cada municipi.

Els municipis que han demanat el servei són Albesa, Algerri, Bellmunt d'Urgell, Ivars de Noguera, Menàrguens, Ponts, Preixens, Térmens i Vilanova de Meià, i el calendari de col·locació i la ubicació de la Deixalleria Mòbil els fixarà cada ajuntament d’acord amb les seves necessitats.

El primer poble on s’ubicarà la Deixalleria Mòbil és Ponts, i el servei funcionarà a partir del 7 d’abril de 2021, d’acord amb el calendari marcat pel mateix Ajuntament.

Aquesta és una altra de les actuacions que el Consell Comarcal de la Noguera implementa per afavorir la millora de la recollida selectiva de residus a la comarca.

Per a més informació consulteu la web: https://www.ccnoguera.cat/arees-i-serveis/serveis-persones/medi-ambient