al contingut a la navegació Informació de contacte

Nou servei per a les famílies de la Noguera: Servei de Cura Puntual

De l’11 al 14 d’abril, de les 16.30h a les 19.00h, s’hi faran reunions informatives obertes a tothom

DIMARTS 11 ABRIL 2023

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera prestarà a partir del mes d’abril un nou servei per a les famílies de la Noguera: el Servei de Cura Puntual per a famílies amb infants de 4 mesos a 14 anys. Ubicat a Balaguer  (Av. de Pere III, núm. 15), oferirà dos tipus d’atencions segons l’horari de matí o tarda.

Al matí, el servei d’Espai Familiar s’adreça a famílies amb infants de 4 mesos a 3 anys, i ofereix un espai lúdic i educatiu de trobada i relació en el qual els pares i les mares podran participar activament amb diferents recursos, xerrades i sessions adreçades a l'ajuda en la criança dels més menuts.

A la tarda, s’ofereix el servei de Canguratge per a infants de 4 a 14 anys, fora de l’horari escolar, per ajudar aquelles famílies que necessitin de manera puntual conciliar la vida laboral, familiar i personal. Durant el Canguratge, els infants rebran una atenció bàsica, ludicosocial i d’educació en el lleure.

El servei d’Espai Familiar i el servei de Canguratge són gratuïts i en podran gaudir totes les famílies residents a la Noguera que els necessitin. En cas que hi hagi més sol·licituds que places, es prioritzen les famílies monoparentals, nombroses, sense xarxa, amb alguna situació d’atur de llarga durada o amb una altra responsabilitat de cura acreditada, entre altres.

De l’11 al 14 d’abril, de les 16.30h  a les 19.00h, s’hi faran reunions informatives obertes a tothom que estigui interessat a conèixer el Servei de Cura, les prestacions i atencions que ofereix, les condicions d’accés i com sol·licitar-lo.

També es pot consultar més informació a la web: https://www.ccnoguera.cat/serveis-socials.