al contingut a la navegació Informació de contacte

Nova campanya de conscienciació ambiental: “La Noguera actua pel reciclatge”

Amb l’espectacle familiar “El professor ecològic” de Sabacirc

DIMECRES 13 JULIOL 2022

Durant aquest estiu el Consell Comarcal de la Noguera llança la campanya “La Noguera actua pel reciclatge”, que consisteix a oferir als ajuntaments la possibilitat de programar dins el seu calendari d’activitats d’estiu un espectacle familiar de circ social al voltant de la importància de reciclar els residus que generem. 

En concret es tracta de l’espectacle “El professor ecològic”, de Sabacirc, que explica la seva teoria sobre el consum de residus i la seva reutilització amb diversió, alegria i humor.

La primera actuació serà aquest dissabte 16 de juliol a les 11.00 h del matí a la la Ràpita (plaça de Santa Margarida), i la següent el dia 23 de juliol a Foradada, i el dia 30 de juliol a Cabanabona.

Durant els mesos d’agost i setembre es farà a Oliola, Alòs de Balaguer, Castelló de Farfanya, les Avellanes, Albesa, Camarasa, Algerri, Cubells, Torrelameu, Artesa de Segre, Preixens, Tiurana, Baldomar, Penelles, Menàrguens, Montgai, Vilanova de Meià, Térmens, Bellcaire d’Urgell, Ponts, Gerb, Os de Balaguer, la Sentiu de Sió, Àger i Ivars de Noguera.

Les dates es podran consultar a l’agenda de cada municipi.

La campanya “La Noguera actua pel reciclatge” està fiançada per ECOEMBES, ECOVIDRIO, l’Agència de Residus de Catalunya i el Consell Comarcal de la Noguera, i s’inclou dins l’objectiu comarcal de millorar la conscienciació respecte de la cura del medi ambient.