al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove programa un curs per treballar en un menjador escolar

Per a joves de fins a 30 anys de la Noguera.

DILLUNS 29 NOVEMBRE 2021

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera posarà en marxa el proper 20 de desembre i fins al 31 de gener de l’any vinent un nou curs en línia on s’inclouran tots els coneixements necessaris per treballar en un menjador escolar. La formació, dirigida exclusivament a persones joves de la comarca de la Noguera de fins a 30 anys, s’ha tornat a organitzar després de l’èxit de participació de la primera edició, duta a terme ara fa gairebé un any. El curs té una durada de 45 hores i inclou tres mòduls diferents, corresponents als de manipulació d’aliments, animació de menjador escolar i al·lèrgies alimentàries.

El curs de menjador escolar, impartit per la Fundació Verge Blanca de Lleida, permetrà adquirir nocions sobre diferents aspectes com ara l’organització d’un menjador escolar, els hàbits que es poden educar durant l’estona del menjador, les toxiinfeccions alimentàries i com es poden evitar a través d’una correcta manipulació dels aliments o quins són els principals productes que provoquen al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Un altre dels atractius de la formació ha estat el preu per apuntar-s’hi, de 50 euros, finançat per l’Oficina Jove de la Noguera.

Les persones interessades es podran apuntar al curs a través del codi QR del cartell, o de l’enllaç https://form.jotform.com/203276747528363. Les inscripcions estaran obertes fins al 15 de desembre i les places són limitades.

Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina Jove de la Noguera als telèfons 973 44 75 70 o 659 712 026, per correu electrònic  oficinajove@ccnoguera.cat, o a través de la web www.noguerajove.cat.