al contingut a la navegació Informació de contacte

Les Oficines Comarcals de Transició Energètica de l’àmbit pirinenc llancen un directori d’empreses per a la transició energètica

Des de l’OCTE de la Noguera es fa una crida a les empreses a donar-s’hi d’alta

Portada de la web
Portada de la web

DIMARTS 05 DESEMBRE 2023

Les Oficines Comarcals de Transició Energètica (OCTE) de l’Alt Urgell, la Cerdanya, la Noguera, el Pallars Jussà i el Solsonès han posat en marxa un directori en línia d’empreses del sector de la transició energètica, amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania i les entitats la cerca d’empreses que ofereixen serveis en aquests àmbits territorials: https://empreses.transicioenergeticapirineu.cat/

En aquest sentit, es fa una crida pública a les empreses interessades a donar-s’hi d’alta. Hi tenen cabuda tot tipus d’empreses que ofereixin serveis en les disciplines relacionades amb la transició energètica, ja sigui obres d’instal·lacions de qualsevol energia renovable, o auditories de consum d’energia, o bé gestió d’ajuts, permisos, tràmits, etc.

L’alta de les empreses en aquest directori no suposa cap cost, com tampoc no hi ha cap termini, atès que restarà obert a noves inscripcions. Per donar-se d’alta al directori cal accedir a l’adreça web esmentada a la secció Alta Empresa.

En aquesta mateixa web, els i les usuàries podran fer cerques d’empreses tant per una paraula clau com per abast territorial, tipus de serveis, etc.

Les Oficines Comarcals de Transició Energètica del Pirineu i el Prepirineu també envien, amb periodicitat mensual, un butlletí informatiu amb tota la informació rellevant sobre comunitats energètiques, mobilitat sostenible i, en general, aspectes transversals de la transició energètica a les nostres comarques. Si esteu interessats a rebre aquesta informació, us podeu inscriure en aquesta adreça web: https://ja.cat/subscripcioButlletiOCTEPirineu.

Per a més informació a la Noguera, adreceu-vos a l’Oficina Comarcal per a la Transició Energètica de la Noguera (Josep Raïmat- tel. 973 448 933- jraimat@ccnoguera.cat).