al contingut a la navegació Informació de contacte

“Oye Polo”, el pòdcast de Ràdio Primavera Sound, a Albesa

L’actuació es farà el dia 4 de novembre a les 19.00 h al Centre Cívic Victoriana Vila Badia d’Albesa

DIMECRES 02 NOVEMBRE 2022

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el Servei d'Atenció Integral (SAI) LGBTI del Consell Comarcal de la Noguera han organitzat l'actuació Oye Polo de l'Ana Polo i la Maria Rovira, coneguda també com a Oye Sherman.

En format de pòdcast, l'Ana Polo i la Maria Rovira conversaran amb el seu característic humor al voltant de múltiples temàtiques, recordant-nos com d'important és incloure la perspectiva de gènere i el respecte dins de la rialla. L'espectacle serà una hora on les converses ens faran repensar situacions i fets als quals segurament no donem la importància que mereixen.

La Maria Rovira treballa actualment a l'Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio. L'Ana Polo ha treballat de guionista a programes com La Segona Hora de RAC1. I juntes dirigeixen el pòdcast en català Oye Polo a Ràdio Pimavera Sound. També han compartit micròfon al xou d'humor en directe com l’Altre Mic i el Soterrani, i han participat com a convidades al podcast la Ruina.

L’actuació es farà el divendres 4 de novembre a les 19.00 h al Centre Cívic Victoriana Vila Badia d’Albesa.

L’actuació es farà a les 19.00 h al Centre Cívic Victoriana Vila Badia d’Albesa.

Aquesta activitat és la primera que el Consell Comarcal de la Noguera, a través del SIAD i del SAI,  organitzarà durant el mes de novembre amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre. Amb el format de pòdcast es vol connectar amb el públic més jove per implicar-lo en la reflexió sobre la necessitat d’incorporar la perspectiva de gènere i el respecte en les nostres vides.