al contingut a la navegació Informació de contacte

L’espectacle “El professor ecològic” arriba a Balaguer

És una activitat de la campanya de conscienciació ambiental “La Noguera actua pel reciclatge”.

"El professor ecològic" al Consell Comarcal de la Noguera
"El professor ecològic" al Consell Comarcal de la Noguera

DILLUNS 17 OCTUBRE 2022

El dilluns 17 d’octubre l’alumnat de 3r curs de Primària de Balaguer han gaudit de l’espectacle de la companyia SabaCirc “El professor ecològic”.

Gairebé 150 alumnes de les escoles de Balaguer han participat en aquesta activitat de la campanya de conscienciació ambiental “La Noguera actua pel reciclatge”, una iniciativa de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Noguera.

Durant aquest estiu el Consell Comarcal de la Noguera ha ofert als ajuntaments de la comarca la possibilitat de programar dins el seu calendari d’activitats d’estiu un espectacle familiar de circ social al voltant de la importància de reciclar els residus que generem. En concret, l’espectacle “El professor ecològic”, de Sabacirc, que explica la seva teoria sobre el consum de residus i la seva reutilització amb diversió, alegria i humor.

La primera actuació va ser el 16 de juliol a la Ràpita, i de llavors ençà s’ha representat a Foradada, Cabanabona, Oliola, Alòs de Balaguer, Castelló de Farfanya, les Avellanes, Albesa, Camarasa, Algerri, Cubells, Torrelameu, Artesa de Segre, Preixens, Tiurana, Baldomar, Penelles, Menàrguens, Montgai, Vilanova de Meià, Térmens, Bellcaire d’Urgell, Ponts, Gerb, Os de Balaguer, la Sentiu de Sió, Àger i Ivars de Noguera. Després de l’actuació a Balaguer, es farà la darrera a Bellcaire d’Urgell el dia 28 d’octubre.

En total, 30 nuclis de la Noguera hauran participat en la campanya “La Noguera actua pel reciclatge”, fiançada per ECOEMBES, ECOVIDRIO, l’Agència de Residus de Catalunya i el Consell Comarcal de la Noguera, que s’inclou dins l’objectiu comarcal de millorar la conscienciació respecte de la cura del medi ambient.