al contingut a la navegació Informació de contacte

Promoció dels productes agroalimentaris i turístics de la Noguera a la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Horaris del Show Cooking de la Noguera
Horaris del Show Cooking de la Noguera

DIMECRES 19 MARÇ 2025

Del 19 al 23 de març la Noguera participa a la 152a Fira de Sant Josep de Mollerussa dins de l’espai Aliments del Territori i Tu de la Diputació de Lleida, amb una mostra dels millors productes agroalimentaris i informació turística de la comarca.

El plat fort de la participació de la Noguera seran els diferents tallers i tastos que els productors alimentaris i restauradors faran a l’espai de Show Cooking.

El dia 19 de març, de 19.00h a 20.00 h, es preparà l’Snack de corder i mel, a càrrec d’Eva Tica, de Txica de Xef (Balaguer) i de Gemma Arnillas, de Pla Oví (Algerri), acompanyat amb mel de Torrons i Mel Alemany (Os de Balaguer).

El dia 22 de març, de 19.00h a 20.00h, “Descobrir el gust autèntic”, un tast dels exclusius olis de finca a càrrec de Carla Gili, d’Olis Anècdota (Montgai).

El dia 23 de març, de 11.00h a 12.00h, “Quin cafè consumim”, a càrrec de Blai Delsams, de Cafès Delsams (Balaguer), i taller i tast d’orelletes “Les postres del Pla”, a càrrec d’Andreu Montserrat, de Forn Macià (Sidamon).

El mateix dia 23 de març, de 12.00 a 13.00h, Presentació del projecte d’enoturisme i tast de vins del Celler Rubió de Sòls (Foradada), a càrrec de l’enòloga Judit Sogas.

També el dia 23 de març, de 13.00h a 14.00h, Degustació d’una selecció de cerveses artesanes amb: Mambo (la Vella Caravana de Menàrguens), Hoppy (Cerveses de Ponent-Seró), Bohemian Pilsner (Brebel-Lleida) i Zatec (lo Vilot-Almacelles) maridada amb fruits secs de Mas d’en Nogués (Maials) a càrrec de Dani Miquel (Bo de Shalom).

La participació a la Fira de Sant Josep és una actuació de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal de la Noguera per impulsar el desenvolupament econòmic de la comarca amb productes tan potents com l’agroalimentació i els serveis turístics.