Promoció dels productes alimentaris de la Noguera al Gastronòmic Fòrum de Barcelona
DIJOUS 07 NOVEMBRE 2024
El dia 5 de novembre productors alimentaris i restauradors de la Noguera van participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona a l’estand del Consell Comarcal de la Noguera, ubicat dins de l’espai Aliments del Territori i Tu de la Diputació de Lleida.
Les empreses de la Noguera que hi van assistir són Torrons i Mel Alemany, Cerveses Ponent, Pla Oví (carn de corder de pastura) i Txica Dxef (restauradora).
A més, a l’espai de cuina en directe "El rebost de Catalunya" Torrons i Mel Alemany va presentar el seu nou producte, "Mà de Sant", begudes refrescants i naturals amb menta fresca o farigola pura i un toc de mel.
En representació del Consell Comarcal de la Noguera van assistir-hi el president, Miquel Plensa; el conseller de Turisme, Xavier Castellana, i les tècniques de Promoció Econòmica, Mireia Carrera, de Turisme, Anna Paüls, i de Desenvolupament Local, Caterina Rúbies.
El Gastronòmic Fòrum de Barcelona és el saló de referència per a l’hostaleria, la gastronomia i la restauració organitzat per Fira de Barcelona, que en l’edició d’enguany ha aplegat més de 350 empreses i ha organitzat més de 100 ponències, demostracions de cuina en directe i debats que convidaven a reflexionar sobre la restauració del futur.