al contingut a la navegació Informació de contacte

“Quan parlem d’igualtat, parlem de drets”, nova campanya del Consell Comarcal de la Noguera amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones

DIVENDRES 08 MARÇ 2024

Avui dia 8 de març de 2024 arrenca la campanya “Quan parlem d’igualtat, parlem de drets”, que té com a objectiu visibilitzar i conscienciar sobre els diferents drets que avui dia encara es vulneren envers el col·lectiu de les dones.

A les 12.00 h s’ha fet la lectura del manifest institucional a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, i ha estat el punt d’inici de la campanya “Quan parlem d’igualtat, parlem de drets”, que es desplegarà durant tot l’any en diferents localitats de la Noguera, amb diferents activitats i materials de difusió adreçats a diversos públics, per ampliar el coneixement de quins drets són vulnerats, com es produeix aquesta vulneració.  

La primera activitat es portarà a terme al mes d’abril i tractarà el dret a decidir sobre el propi cos, que es veu afectat per uns estereotips de gènere i les discriminacions per l’aparença física. Aquesta activitat s’adreça al públic en general, especialment a la gent jove.

Aquesta campanya s’organitza des de l’Àrea d’Igualtat i Feminismes del Consell Comarcal de la Noguera. Properament es publicarà el calendari de la campanya, amb el dret que es treballarà i el lloc i la data de cada activitat.