al contingut a la navegació Informació de contacte

Es reforça la neteja i la desinfecció dels contenidors de residus de la Noguera

La mesura ha de contribuir a contenir l’expansió de la pandèmia i minimitzar els efectes de l’emergència sanitària d’aquests dies.

DIMARTS 21 ABRIL 2020

Davant la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19, el Servei de Recollida de Residus de la Noguera reforça les mesures per garantir la higiene i la salubritat dels contenidors de residus de tota la comarca. Conjuntament amb els ajuntaments de la comarca aquests dies s'ha realitzat la desinfecció dels contenidors a tots els municipis, tasca que es fa diverses vegades a l’any.

Aquesta desinfecció s’ha complementat des de finals de març amb la neteja exterior de les illes de contenidors i els eu entorn. En aquest cas és l'empresa FCC, que gestiona la recollida de residus de la comarca, qui porta a terme aquesta neteja més a fons amb una màquina hidronetejadora d'aigua a pressió, i aplica sabó, ambientador i desinfectant.

A data d’avui s'han netejat les illes de contenidors d’Albesa, Algerri, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, Menàrguens, Os de Balaguer, Torrelameu, Térmens i Vallfogona de Balaguer. D'ara en endavant es continuarà la neteja a la resta de nuclis de la comarca.

Des del Consell Comarcal de la Noguera es vol agrair la implicació del personal del Servei de Recollida de Residus de la Noguera i dels ajuntaments de la comarca i el seu personal que han col·laborat en aquesta actuació preventiva, que ha de contribuir a contenir l’expansió de la pandèmia i minimitzar així els efectes de l’emergència sanitària d’aquests dies.