al contingut a la navegació Informació de contacte

Renovació dels contenidors de recollida selectiva d’interiors de les instal·lacions públiques dels ajuntaments de la Noguera

DIMECRES 18 OCTUBRE 2023

L’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Noguera ha ofert als ajuntaments de la comarca la possibilitat de renovar els contenidors que tenen instal·lats a l’interior d’espais municipals, destinats a la recollida selectiva de determinats tipus de residus que no es poden tirar als altres contenidors.

Concretament, es tracta dels contenidors per dipositar-hi fluorescents, bombetes, piles, tòners i cartutxos de tinta. Els ajuntaments els tenen ubicats en diversos espais públics com biblioteques, locals socials, la seu de l’ajuntament, etc., i s’han anat malmetent per l’ús.

Per renovar-los, cal que l’ajuntament ho sol·liciti al Consell Comarcal de la Noguera, indicant el nombre de contenidors, la tipologia i l’adreça d’ubicació.

Aquest acció s'engloba dins del "Pla Comarcal de Prevenció de Residus Municipals de la Noguera 2022-2028", redactat pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya.